over Anouk

Ik ben een mama, plusmama, partner, dochter, vriendin en vooral mezelf. Ik hou van ontdekken: mensen, culturen, talen, plaatsen ver en dichtbij,… Dat zie je aan mijn studies en werkverleden: ik ben een sinologe, heb in China gewoond en ik heb ook een bijzondere band met Zuid-Afrika. Ik heb elf jaar in het hoger onderwijs gewerkt, eerst met buitenlandse studenten en docenten, daarna met Vlaamse studiekiezers.

Ik geloof in levenslang leren. Nieuwe kennis en ervaringen sprokkelen, daar krijg ik energie van. Zo volgde ik de afgelopen jaren de opleidingen tot loopbaancoach bij Karine Van Oosterbos (K-onsult), Kindertalentenfluisteraar (methode Luk Dewulf) en Keuzekompascoach (The Future Generation). Vorig jaar was ik ook weer even student toen ik aan de KU Leuven het mastervak 'Keuzeprocessen in studie en loopbaan' volgde. Omdat ik heb gemerkt dat veel cliënten last hebben van het perfectionismepatroon -en ikzelf ook- ben ik inmiddels gestart met een specialisatieopleiding om te coachen op perfectionisme (Het Ontwikkelingsinstituut).

Ik zet ook mijn andere sterktes in: als HSP (hoogsensitieve persoon) en multipotentialite (iemand met veel uiteenlopende interesses), want ja, dat kan! Bore-out, depressie, leven en werken met chronische pijn, een gezin en werk combineren, ook daar kan ik over meespreken. Met dit totaalpakket aan eigenschappen, ervaringen en kennis ga ik graag samen met jou op pad.

Oh ja, humor en jezelf al eens kunnen relativeren vind ik ook belangrijk.

Tot snel?

IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT

In een notendop...

mama van Mats en plusmama van Jesper * gehuwd met Bob * dochter van Chris en Marc * maatje van puppy Billie * 38 * sinologe * 11 jaar ervaring in het hoger onderwijs * loopbaancoach & studiekeuzebegeleider * Kindertalentenfluisteraar * natuurmens * levenslang leren * dol op (micro)avonturen ver en dichtbij * HSP * heeft alles gelezen van Haruki Murakami * multipotentialite * zot van chocomousse * uitwaaien aan zee * droomt al eens weg bij het idee aan een boerderij met ezels, schapen en kippen tussen de wijnranken van Zuid-Afrika * de dag begint pas echt na een grote kop café latte * houdt van schrijven * fan van zelfzorg * talentenspotter * rode draad-vinder *

© 2019 by anoukdeweerdt. Proudly created with Wix.com

info@anoukdeweerdt.be

0496/40.16.87