Loopbaancoaching

Je hebt vragen of twijfels over je loopbaan en je geraakt er niet uit op je eentje. Dan ga ik graag samen met jou op zoek naar antwoorden.

 

Tijdens je coachingstraject brengen we je talenten, je interesses en je waarden in kaart. Elk traject is een traject op maat en gaat uit van jouw noden.

Werkwijze

Een loopbaanbegeleidingstraject duurt doorgaans 8u (= twee loopbaancheques van 4u). We starten met een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Ik luister naar jouw verhaal en je loopbaanvraag en ik stel ook mezelf en mijn manier van werken voor. Als 'de klik' er is, dan kunnen we de eerste afspraak inplannen. 

Tijdens de eerste sessie -het intakegesprek- gaan we je hulpvraag scherpstellen en gaan we dieper in op jouw verhaal en je noden. De volgende sessies van de eerste loopbaancheque gebruiken we om via oefeningen, opdrachten thuis en gesprekken je waarden, talenten, energiegevers en energievreters, dromen en verlangens, en domeinen en omgevingen waarin je de beste versie van jezelf kan zijn in kaart te brengen. 

 

Na de eerste 4u coaching stel je een tussentijdse POP (persoonlijk ontwikkelingsplan) op.

Nadien gaan we op hetzelfde elan verder. Jouw loopbaanvraag blijft centraal staan. We werken op maat van jouw noden. Zo kunnen thema's als

  • omgaan met stress

  • een aantrekkelijk cv opmaken

  • een LinkedIn-profiel aanmaken of opschonen

  • sollicitatietechnieken

  • hoogsensitiviteit op de werkvloer

  • work-life balans

  • multipotentialite / creatieve generalist met keuzestress

  • re-integratie op de arbeidsmarkt na langdurig ziek zijn

  • omgaan met je perfectionismepatroon

aan bod komen.

Daarna bereiden we jouw definitieve POP voor. We gieten je werkpunten in een actieplan en je gaat thuis aan de slag: google, spreek, luister, bekijk, experimenteer. Go for it!

Tijdens de achtste en laatste sessie sluiten we ons traject af. We bespreken je actieplan, welke inzichten je gekregen hebt,  waar je nog tegenaan loopt, en waar je eventueel nog hulp bij nodig hebt.

 

Een sessie duurt 1u tot 1,5u. We bekijken je traject tijdens het kennismakingsgesprek. Idealiter zien we elkaar om de twee weken. Zo heb je voldoende tijd om onze gesprekken en je inzichten te laten bezinken en om een eventuele opdracht thuis voor te bereiden. Hou jij net als ik van wandelen in de natuur? Dan kunnen we ook eens een wandelcoachingssessie inplannen.

Tarieven

Met loopbaancheques

Tot eind 2019

Als werknemer of zelfstandige met minstens één jaar werkervaring heb je elke zes jaar recht op 8u loopbaanbegeleiding met loopbaancheques van de VDAB.

 

Vanaf 1/1/2020

Vanaf 2020 heb je minstens zeven jaar werkervaring nodig om in aanmerking te komen voor de loopbaancheques van de VDAB. Je eerste cheque is goed voor 4u loopbaanbegeleiding, je tweede voor 3u. In totaal kan je dus 7u begeleid worden. 

Eén cheque kost 40€. Dit wil zeggen dat je voor het hele traject slechts 80€ betaalt. De reële kostprijs bedraagt 1.100€. Het verschil wordt gesubsidieerd door de Vlaamse Overheid. Je vraagt je cheque aan via de website van de VDAB.

Ik ben verbonden aan K-onsult, een erkend loopbaancenter, waardoor je bij mij terecht kan met loopbaancheques.

Zonder loopbaancheques

Heb je geen recht op loopbaancheques, omdat je recent bent afgestudeerd, in het buitenland hebt gewoond of om andere redenen? Dan betaal je 60€ voor een sessie van 1u of 90€ voor een sessie van 1,5u.

Je kan betalen met de app van je bank op je smartphone of cash op het einde van elke sessie. 

Waar en wanneer

Na afspraak op maandag,- woensdag- en vrijdagvoormiddag in het Gezondheidscentrum Mechelen

Wandelcoaching kan ook op andere weekdagen na afspraak.

© 2019 by anoukdeweerdt. Proudly created with Wix.com

info@anoukdeweerdt.be

0496/40.16.87